Werkbak met zuiger

Merlo Werkbak met zuignappen voor het vervoeren van raamwerk

Werkbak met zuiger

Verhoog de efficiëntie en veiligheid bij het werken op hoogte met ons werkplatform met zuiger, perfect uitgerust voor het hanteren van glaspanelen en andere gladde oppervlakken.

De manbak met zuiger is een gespecialiseerde uitrusting, ontworpen voor het veilig hanteren en positioneren van glaspanelen en andere gladde materialen op hoogte. Deze manbak maakt gebruik van een zuigsysteem om materialen stevig vast te houden tijdens het transport en de installatie, wat cruciaal is in sectoren waar precisie en veiligheid vereist zijn.

Kenmerken van de manbak met zuiger kunnen zijn:
  • Flexibel gebruik: Uitgerust met een kogelgewrichtsarm en zuignappen, geschikt voor het hanteren van verschillende groottes en vormen van glaspanelen of gladde materialen.
  • Elektrische aansluitingen: Voorzien van elektrische stopcontacten, wat het mogelijk maakt om elektrisch aangedreven gereedschap te gebruiken terwijl men op hoogte werkt.
  • Afneembare bedieningspaneel: Maakt het mogelijk voor de operator om de zuiger vanaf een veilige positie te bedienen.
  • Uitbreidingsmogelijkheden: Zij-uitbreidingen zijn beschikbaar om de capaciteit van de manbak te vergroten indien nodig.

Deze manbak biedt een stabiel platform voor werknemers om op hoogte te werken met zware en onhandige materialen, en zorgt voor een veilige en efficiënte uitvoering van werkzaamheden.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo Werkbak met zuignappen voor het vervoeren van raamwerk

We bieden de werkbak met zuiger aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte werkbak met zuiger.

Laat u adviseren!

We bieden de werkbak met zuiger aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 700 kg
Max. breedte 1715 mm
Max. personen 2 pers.

Toepassingsmogelijkheden

De manbak met zuiger is een speciaal ontworpen aanbouwdeel voor hoogwerkers en wordt gebruikt voor het hanteren van gladde en platte materialen, voornamelijk in de bouw en industrie.

Specifieke toepassingen en sectoren zijn:

  • Bouw en Gevelinstallatie: Voor het plaatsen en positioneren van glaspanelen en gevelplaten bij de bouw van kantoren en residentiële gebouwen.
  • Onderhoud en Renovatie: Gebruikt bij het vervangen of installeren van ruiten en panelen op hoogte, zoals in winkelcentra of hoge gebouwen.
  • Industriële Fabricage en Montage: Voor het hanteren van grote glasplaten of andere gladde materialen in fabrieken en montagefaciliteiten.
  • Energie en Grote Infrastructuur: Bij het installeren van zonnepanelen of grote glazen structuren die een zorgvuldige manipulatie vereisen.

De manbak biedt een stabiel platform voor werknemers om veilig te werken op hoogte en is voorzien van zuignappen voor een stevige grip op het materiaal, wat essentieel is voor precisie en veiligheid tijdens het werk. Het verhoogt de efficiëntie en vermindert de fysieke belasting voor werknemers door het bieden van een gecontroleerd en veilig mechanisme voor het hanteren van potentieel onhandelbare materialen.

Merlo verreiker met werkbak met zuiger vervoert een raam aan de buitenkant van een gebouw

Waarom Siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.
Onderhoud/Onderdelen Siderius Verreikers

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.