Mand voor stenen

Merlo mand voor stenen aanbouwdeel voor het vervoeren van bouwmaterialen

Mand om stenen te verplaatsen

Versnel en vereenvoudig uw bestratingsprojecten met onze steenverplaatsingsmand, speciaal ontworpen voor het veilig en efficiënt transporteren van straatstenen en kasseien.

De mand om stenen te verplaatsen is een gespecialiseerd aanbouwdeel voor machines die ingezet worden in de bouwsector en bij wegwerkzaamheden. Deze mand is ontworpen voor het efficiënt verplaatsen van diverse soorten stenen, waaronder kasseien, die veel gebruikt worden voor bestrating. Het is een essentieel hulpmiddel voor stratenmakers en bouwbedrijven die zich bezighouden met bestratingsprojecten en infrastructuurwerkzaamheden.

Kenmerken van deze mand kunnen zijn:
  • Sterke en duurzame constructie: Voor het hanteren van zware materialen zoals straatstenen en kasseien.
  • Veilige vergrendeling: Zorgt ervoor dat de stenen tijdens transport niet uit de mand vallen.
  • Compatibiliteit: Kan gekoppeld worden aan verschillende types machines, zoals verreikers, voor veelzijdig gebruik.
  • Lichte structuur: Maakt de mand makkelijk hanteerbaar en efficiënt in gebruik zonder de machine te overbelasten.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo mand voor stenen aanbouwdeel voor het vervoeren van bouwmaterialen

We bieden de mand om stenen te verplaatsen aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte mand.

Laat u adviseren!

We bieden de mand aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 1000 kg
Max. breedte 1200 mm
Max. gewicht 200 kg

Toepassingsmogelijkheden

De mand om stenen te verplaatsen is ontworpen voor gebruik in diverse industrieën waar grote hoeveelheden stenen of kasseien efficiënt en veilig verplaatst moeten worden. Het is een essentieel hulpmiddel dat de werklast verlicht en de veiligheid op de werkplek verbetert.

Specifieke toepassingen en sectoren zijn:
  • Bouw en Constructie: Gebruikt voor het verplaatsen van bouwstenen en kasseien bij de aanleg van gebouwen, wegen en bestrating.
  • Infrastructuur en Wegwerkzaamheden: Helpt bij het verplaatsen van stenen voor het aanleggen en onderhouden van wegen, trottoirs en openbare pleinen.
  • Landschapsarchitectuur en Tuinontwerp: Biedt een middel voor het verplaatsen van stenen voor het creëren van tuinpaden, terrassen en andere landschapselementen.
  • Mijnbouw en Steengroeven: Voor het verplaatsen van stenen of rotsblokken die uit de mijn of groeve zijn gehaald.

Deze mand zorgt voor een efficiënte hantering van stenen, vermindert de fysieke inspanning voor werknemers en draagt bij aan een snellere voltooiing van projecten in stenenverplaatsing en bestratingswerkzaamheden.

Merlo verreiker met een mand voor stenen bevestigd voor het verplaatsen van stenen en andere bouwmaterialen

Waarom Siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.
Onderhoud/Onderdelen Siderius Verreikers

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.