Grondverzet bak

Merlo grondverzetbak aanbouwdeel voor verreiker

Grondverzet bak

Verbeter uw grondverzetwerkzaamheden met onze grondverzetbak, geëngineerd voor het effectief verplaatsen van aarde en andere losse materialen.

De grondverzetbak is een onmisbaar aanbouwdeel voor machines in de bouw en landbouw, specifiek ontworpen voor efficiënt grondverzet en het verplaatsen van materialen zoals zand, aarde en grind. Deze robuuste bakken zijn uitgerust met een enkelwandig lichaam voor extra weerstand tegen slijtage en zijn voorzien van een frontaal mes voor veilig transport op de weg.

De grondverzetbak kenmerkt zich door:
  • Extra resistent enkelwandig lichaam: Biedt verhoogde duurzaamheid en weerstand tegen de dagelijkse slijtage van grondverzetwerkzaamheden.
  • Bescherming voor het frontale mes: Maakt veilig transport over de weg mogelijk, terwijl het ook helpt bij het efficiënt schrapen en verplaatsen van materialen.
  • Versterkte messen aan de zijkant: Voor een verbeterde penetratiekracht bij het doorbreken van harde grond of het snijden door wortels en ander weerbarstig materiaal.
  • Sluiting aan de rand en tegen de grond: Voorkomt dat materialen onder de bak door glippen tijdens het optillen of verplaatsen.

Dankzij de versterkte messen aan de zijkant kan de bak effectief materialen snijden en scheppen, wat bijdraagt aan de productiviteit op het werkterrein. Met de bescherming voor het frontale mes kan de bak ook veilig over de weg worden vervoerd, waardoor het een flexibele oplossing is voor een breed scala aan grondverzet- en transporttaken.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo grondverzetbak aanbouwdeel voor verreiker

We bieden de grondverzet bak aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte grondverzet bak.

Laat u adviseren!

We bieden de grondverzet bak aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 4050 kg
Max. breedte 2440 mm
Max. inhoud 1800 l

Toepassingsmogelijkheden

De grondverzetbak wordt in verschillende sectoren gebruikt, zoals:
  • Bouw: Voor het efficiënt uitgraven van funderingen, sleuven en voor het egaliseren van terreinen.
  • Landbouw: Voor het egaliseren van landbouwgrond, het opruimen van oogstafval en het voorbereiden van de grond voor zaaien of beplanten.
  • Landschapsinrichting: Voor het modelleren van landschappen, het aanleggen van parken en tuinen, en het onderhouden van groenvoorzieningen.
  • Infrastructuur en wegenbouw: Voor het verplaatsen van grond bij de aanleg en onderhoud van wegen, paden en waterwegen.
  • Sneeuwruimen: In sommige gevallen ook geschikt voor het verwijderen van sneeuw op grote openbare of particuliere ruimtes.

Door de sterke bouw en veelzijdigheid is de grondverzetbak een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die werkt in omgevingen waar grondverzet centraal staat.

Merlo verreiker met grondverzet Bak strooit graan uit

Waarom Siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.
Onderhoud/Onderdelen Siderius Verreikers

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.