Hijshaak zware lasten

Uitschuifbare jib met horizontaal verschuifbare lier

Optimaliseer uw hijstaken met onze hijshaak voor zware lasten, ontworpen voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid bij het hanteren van zware lasten.

Een hijshaak voor zware lasten is een robuust en stevig uitgevoerd hijsaccessoire dat ontworpen is om zeer zware objecten te tillen en te verplaatsen. Deze haken zijn meestal gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om aan de strengste veiligheidsnormen en -certificeringen te voldoen. Ze zijn uitgerust met een veiligheidssluiting (safety tang) om te voorkomen dat de hijsbanden of -kettingen per ongeluk losraken tijdens het hijsen.

De hijshaak kan vastzitten aan een verscheidenheid van hijsapparatuur, waaronder kranen, verreikers, en takels. Het kan 360 graden draaien voor een veelzijdige positionering en is een essentieel onderdeel voor hijswerkzaamheden in sectoren zoals de bouw, zware industrie en logistiek, waar het regelmatig verplaatsen van zware en omvangrijke ladingen vereist is.

De capaciteit van de hijshaak moet passen bij de maximale hijskracht van de machine om de veiligheid tijdens het hijsen te waarborgen.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo verreiker aanbouwdeel met hijshaak voor zware lasten

We bieden de hijshaak aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte hijshaak.

Laat u adviseren!

We bieden de hijshaak aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 1200 kg
Max. lengte 675 mm
Max. gewicht 320 kg

Toepassingsmogelijkheden

Een hijshaak voor zware lasten wordt gebruikt in een reeks van industriële en bouwgerelateerde toepassingen waar het hijsen en verplaatsen van grote en zware objecten vereist is. De haak wordt bevestigd aan hijstoestellen zoals kranen, verreikers, en takels om een veilige verbinding te bieden tussen de machine en de lading.

Deze hijshaken worden gebruikt in sectoren zoals:

  • Bouw: Voor het hijsen van materialen zoals betonnen balken, stalen constructieonderdelen, grote bouwmachines, en prefabricerende bouwelementen.
  • Industrie: In fabrieken en productiefaciliteiten voor het verplaatsen van zware apparatuur, grote containers, of omvangrijke productonderdelen.
  • Scheepvaart en Havenlogistiek: Voor het laden en lossen van zware ladingen zoals containers, boorplatformonderdelen of scheepsonderdelen.
  • Mijnbouw en Grondstoffenwinning: Voor het hanteren van zware mijnbouwmachines en het verplaatsen van grote brokken erts of gesteente.
  • Energieproductie: Vooral in de windenergiesector voor het plaatsen van grote onderdelen zoals de wieken of delen van de toren van windturbines.
  • Transport en Logistiek: Voor het verplaatsen van zware ladingen in distributiecentra en opslagfaciliteiten.

Hijshaken voor zware lasten zijn ontworpen om de veiligheid en efficiëntie bij het hijsen en hanteren van zware lasten te garanderen en zijn een cruciaal hulpmiddel in elke sector waar zware hijsklussen regelmatig voorkomen.

Merlo verreiker aanbouwdeel met hijshaak voor zware lasten

Waarom Siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.
Onderhoud/Onderdelen Siderius Verreikers

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.