Uitschuifbare takel

Merlo verreiker uitschuifbare jib met lier aanbouwdeel

Uitschuifbare takel

Breid uw hijscapaciteiten uit met onze uitschuifbare takel, ontworpen voor flexibel bereik en nauwkeurige positionering van lasten in diverse werksettings.

Een uitschuifbare of telescopische takel is een hijsinrichting die een uitschuifbare arm (giek) heeft waarmee het bereik van de hijsactiviteiten kan worden vergroot of verkleind. Dit biedt extra veelzijdigheid en stelt de gebruiker in staat om de takel aan te passen aan de specifieke behoeften van de taak, of het nu gaat om het hijsen van materialen op een bouwplaats of het verplaatsen van voorwerpen in een magazijn.

Belangrijke kenmerken van een uitschuifbare takel kunnen zijn:

  • Haak gehomologeerd met veiligheidsketting: Dit zorgt voor een veilige verbinding met de last en voorkomt dat de last onbedoeld loskomt.
  • Ideaal voor groene ruimtes: Geschikt voor gebruik in parken, tuinen en andere groene ruimtes waar het verplaatsen van zware objecten zoals bomen of grote planten nodig kan zijn.
  • Standaard lastbegrenzer: Een veiligheidsvoorziening die ervoor zorgt dat de takel niet boven zijn maximale hefcapaciteit wordt belast.
  • Uitschuifbare giek: Hiermee kan de lengte van de takelarm worden aangepast, wat de flexibiliteit bij het hijsen vergroot.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo verreiker uitschuifbare jib met lier aanbouwdeel

We bieden de uitschuifbare takel aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte uitschuifbare takel.

Laat u adviseren!

We bieden de uitschuifbare takel aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 2200 kg
Max. breedte 480 mm
Max. lengte 1650 mm

Toepassingsmogelijkheden

Een uitschuifbare takel bij verreikers wordt gebruikt voor het hijsen, verplaatsen en nauwkeurig positioneren van zware lasten, vooral in situaties waar flexibiliteit in de reikwijdte van de hijsapparatuur vereist is. Met de uitschuifbare giek kan de operator de lengte van de takel aanpassen aan de specifieke eisen van de taak.

Dit aanbouwdeel wordt gebruikt in sectoren en situaties zoals:

  • Bouwsector: Voor het hijsen van materialen zoals stalen balken, betonnen panelen, houten frames, en andere bouwmaterialen naar verschillende hoogtes en afstanden op de bouwplaats.
  • Industriële en productieomgevingen: Voor het verplaatsen van grote machineonderdelen, uitrusting of zware goederen binnen een fabriek of tussen verschillende productiegebieden.
  • Logistiek en distributie: Bij het laden en lossen van vracht, waarbij de afstand tot de vracht kan variëren en de ruimte beperkt kan zijn.
  • Landbouw: Voor het hijsen van grote zakken met voer of zaad, het verplaatsen van irrigatieapparatuur of het hanteren van grote landbouwproducten.
  • Tuinbouw en landschapsbeheer: Voor het planten of verplaatsen van bomen en grote planten, waarbij precisie en voorzichtigheid nodig zijn om beschadiging te voorkomen.
  • Havens en scheepswerven: Voor het laden en lossen van scheepsuitrusting en containers, waarbij de afstand tot de lading kan variëren.
  • Onderhoud van openbare werken: Voor werkzaamheden aan openbare infrastructuren zoals bruggen, straatverlichting en verkeerssignalen, waarbij vaak boven en over obstakels heen wordt gehesen.

Waarom Siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.
Onderhoud/Onderdelen Siderius Verreikers

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.