Space werkkooi

Merlo Space werkkooi aanbouwdeel met uitschuifbare arm

Space werkkooi voor ingewikkelde projecten

Verleg de grenzen met onze SPACE werkkooi, die zowel boven als onder het oppervlak ongekende toegang biedt, tot wel -9 meter diepte.

Een SPACE werkkooi is een gespecialiseerde werkkooi voor verreikers die is ontworpen om veilig twee personen op te tillen, vaak uitgerust met functies die het werken in complexe omgevingen mogelijk maken.

Kenmerken van de SPACE werkkooi zijn onder ander:

  • Telescopische giek: De werkkooi is voorzien van een telescopische arm die uitschuifbaar is voor extra bereik en flexibiliteit.
  • Negatieve en positieve werking: Dit wijst op de capaciteit van de werkkooi om niet alleen omhoog en naar beneden te bewegen, maar ook boven en onder het niveau van de basis waarop de verreiker staat, wat nuttig kan zijn bij werkzaamheden boven obstakels of onder bruggen.
  • Rotatie op de As van het vorkenbord: De werkkooi kan rond zijn eigen as draaien, waardoor een grote mate van bewegingsvrijheid ontstaat, wat essentieel is voor precisiewerk in uitdagende situaties.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo Space werkkooi aanbouwdeel met uitschuifbare arm

We bieden de space werkkooi aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte werkkooi.

Laat u adviseren!

We bieden de space werkkooi aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 200 kg
Max. breedte 1265 mm
Max. werkbereik +11/-9 m

Toepassingsmogelijkheden

De SPACE werkkooi bij verreikers wordt gebruikt voor het veilig verhogen van professionals naar moeilijk bereikbare plekken, voornamelijk in omstandigheden die een verhoogde flexibiliteit en bereik vereisen. De toegevoegde functionaliteit van negatieve en positieve werking en de telescopische giek maken het mogelijk om in de meest uiteenlopende en uitdagende omstandigheden te werken. Hier zijn de sectoren en toepassingen waar de SPACE werkkooi voornamelijk wordt ingezet:

  • Bouw en Constructie: Voor taken zoals constructiewerk op hoogte, gevelonderhoud, en het installeren van elementen in hoge of anderszins ontoegankelijke gebieden.
  • Industrieel Onderhoud: Voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan industriële installaties, vooral wanneer de werkzaamheden zich boven, op of onder het niveau van de basis bevinden.
  • Energievoorziening: Voor onderhoud en installatie van elektriciteitsmasten, windturbines en andere energie-infrastructuur.
  • Telecommunicatie: Bij het installeren of onderhouden van communicatieapparatuur, zoals zendmasten en antennes.
  • Evenementenindustrie: Voor het opzetten van structuren en het installeren van licht- en geluidssystemen op plaatsen waar een standaard werkkooi geen toegang kan krijgen.
  • Stedelijk Onderhoud: Voor onderhoud aan stedelijke infrastructuur, zoals bruggen en openbaar vervoer systemen, waar werknemers zowel boven als onder het niveau van de weg moeten kunnen werken.

Waarom Siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.
Onderhoud/Onderdelen Siderius Verreikers

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.