Vorkenpositioneerder

Vorkenpositioneerder

Optimaliseer uw laad- en losprocessen met de automatische vorkenpositioneerder.

Een vorkenpositioneerder is een aanbouwdeel voor heftrucks, verreikers en andere laad- en losapparatuur dat de gebruiker in staat stelt om de afstand tussen de vorken hydraulisch aan te passen. Dit maakt het mogelijk om met één vorkenbord verschillende palletformaten en ladingen veilig en efficiënt te hanteren. De bestuurder kan vanuit de cabine de vorken verplaatsen, wat bijdraagt aan een snellere werkcyclustijd en het vermijdt de noodzaak voor de bestuurder om handmatig de vorken te verstellen, wat de veiligheid verhoogt en het risico op letsel vermindert.

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Merlo vorkenpositioneerder aanbouwdeel

We bieden de vorkenpositioneerder aan in verschillende varianten. Ons team helpt u graag bij het selecteren van de meest geschikte vorkenpositioneerder.

Laat u adviseren!

We bieden de vorkenpositioneerder aan in verschillende varianten voor elke machine. Laat u adviseren voor de perfecte afstemming met uw werkzaamheden.

Productspecificaties

Max. capaciteit 7500 kg
Max. breedte 1200 mm
Max. gewicht 500 kg

Toepassingsmogelijkheden

Sectoren waar de vorkenpositioneerder typisch wordt ingezet zijn:

  • Logistiek en Warehousing: Voor het laden en lossen van goederen van verschillende groottes op pallets.
  • Bouw: Voor het hanteren van bouwmaterialen op de werkplek.
  • Landbouw: Voor het omgaan met grote zakken, zoals voer of zaden, en soms voor balen hooi of stro.
  • Voedselverwerking en -productie: In faciliteiten waar verschillende productmaten snel moeten worden verplaatst.
  • Recycling: Voor het manipuleren van gerecyclede materialen of afvalproducten die in verschillende containers kunnen komen.
  • Productie: In fabrieken waar de verplaatsing van uiteenlopende goederen en materialen vereist is.

De vorkenpositioneerder is dus zeer veelzijdig en nuttig in elke sector waar het snel en efficiënt hanteren van een verscheidenheid aan ladingen vereist is.

Waarom siderius Verreikers?

Bij Siderius Verreikers gaan we verder dan het leveren van machines; we bieden een totaalpakket aan service om uw bedrijf te ondersteunen. Kies voor service die de standaard overstijgt en ontdek het verschil dat onze expertise kan maken voor uw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een servicepakket op maat.

Reparatie

Siderius Verreikers staat garant voor professionele reparaties aan Merlo verreikers, waarbij ons ervaren team zorgvuldig diagnose stelt, defecten identificeert en hoogwaardige reparaties uitvoert.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.