Cingo M500

Werknemer bedient een Merlo Cingo M500 rupsdumper tussen de wijnranken.

Compacte rupsdumper

De Merlo Cingo M500 is onze “compacte” uitvoering van de rupsdumper series. Het is een volwaardige multifunctionele rupsdumper in een compacte verpakking.

Het Cingo M500 model is een innovatieve, handelbare en veilige gereedschapsdrager, die topklasse kenmerken biedt, zoals orbitale hydraulische motoren voor maximale tractie en de “overcenter”-klep, die snelheidscontrole bergop/bergaf mogelijk maakt met de machine geladen. Onder de eenvoudige en intuïtieve bedieningselementen bevinden zich de parkeerrem met handbediening en een optionele digitale urenteller en toerenteller.

De Cingo Transporter M500 kan in alle sectoren worden gebruikt voor het hanteren van materiaal in krappe ruimtes en op steil en oneffen terrein. Met een totale breedte van 690 mm transporteert het de materialen gemakkelijk, door deuren en poorten en in de smalste doorgangen zonder problemen.

Deze mini-dumper is verkrijgbaar in 3 versies:

  • M500C
  • M500DM
  • M500DP

Meer weten? Bekijk onze brochure.

Productspecificaties

Max. capaciteit 500 kg
Max. snelheid 3.5 km/u
Max. breedte 690 mm
Max. vermogen 5.5 pk

Cingo M500C

De Cingo M500C is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende taken in krappe ruimtes. Het lage zwaartepunt zorgt voor maximale zijstabiliteit op hellingen en de rupsbanden zetten minder druk op de grond, wat zorgt voor een betere grip op oneffen en onregelmatige terreinen. De veelzijdigheid van een laadbak met neerlaatbare zijkanten die indien nodig, onderdeel zijn van het laadplatform om de capaciteit te vergroten.

Toepassingsmogelijkheden

De Cingo M500C is uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouw en renovatie tot landschapsbeheer en landbouw. Of u nu zand, grind, tuinafval of bouwmaterialen vervoert, deze machine maakt het werk efficiënter en minder arbeidsintensief.

 

Merlo Cingo M500 rupsdumper met dumperbak tegen een achtergrond van stenen muur.
Merlo Cingo M500 rupsdumper met dumperbak tegen een achtergrond van stenen muur.

Cingo M500DM

De Cingo M500DM onderscheidt zich als een uitmuntende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een compacte, maar krachtige dumper voor het vervoeren van losse materialen. Deze machine combineert wendbaarheid met functionaliteit en is ideaal voor gebruik in zowel de bouwsector als in landschapsbeheer.

Toepassingsmogelijkheden

De Cingo M500DM is een handige mini-dumper die uitstekend geschikt is voor bouw- en constructiewerkzaamheden, waarbij hij gemakkelijk materialen zoals zand, grind en puin vervoert en precies lost. Voor taken in landschapsbeheer en tuinieren is de M500DM ideaal voor het transporteren van tuinafval en landschapsmaterialen, terwijl zijn compactheid en nauwkeurig lossen hem onmisbaar maken. Bovendien is deze veelzijdige machine ook nuttig in gemeentelijke en openbare werken voor het vervoeren van onderhoudsmaterialen, en in industriële of magazijnomgevingen waar ruimte beperkt is.

Cingo M500DP

De Cingo M500DP is een revolutionaire toevoeging aan de wereld van compacte rupsdumpers. Deze zelfladende dumper combineert de wendbaarheid van een standaard dumper met het gemak van een geïntegreerde frontlader, waardoor het laden van materiaal sneller en minder arbeidsintensief wordt.

Toepassingsmogelijkheden

De M500DP is bijzonder geschikt voor taken waarbij snel en efficiënt materiaal moet worden geladen en vervoerd.

Of het nu gaat om bouwprojecten, landschapsbeheer of landbouwwerkzaamheden, deze machine biedt een praktische oplossing die tijd en arbeid bespaart.

De Cingo M500DP is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een compacte, zelfladende transporter die uitblinkt in efficiëntie, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Laat de M500DP het zware werk doen en ervaar hoe deze machine uw werkprocessen transformeert.

Merlo Cingo M500 rupsdumper met dumperbak en zelfladende schep voor stenen muur.
Merlo Cingo M500 rupsdumper die grondmateriaal overlaadt op een andere Merlo Cingo M500 rupsdumper.

Onderhoud

Vertrouw ons voor het preventieve onderhoud en de reparatie van uw Merlo verreiker. Verminder de total cost of ownership (TCO) van uw machine en maak uw investering duurzaam. Onze gecertificeerde professionals zorgen voor uw Merlo, in elke bedrijfssector. We houden uw machines in optimale conditie en pakken proactief problemen aan, inclusief veiligheidskeuringen.

Onderdelen

Bij Siderius Verreikers kunt u terecht voor onderdelen en technisch advies voor uw Merlo. Waarom kiezen voor Siderius Verreikers:
  • Officiële dealer van Merlo.
  • Snelle toegang tot fabrieksonderdelen via onze online service.

Heeft u vragen over een Merlo machine?

Aarzel niet en neem contact op met Henk! Hij beantwoord graag uw vragen.